Facebook Instagram

Bemutatkozás


"A szolgáltatás fontosabb mint a nyereség. A nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye!"
(Henry Ford)
 

Társaságunkat 2000 februárjában alapítottuk azzal a céllal, hogy az egyetemi és PhD képzés alatt felhalmozott elméleti tudást valós ipari környezetben próbára tegyük.

Az alapítás óta eltelt években rá kellett jönnünk, hogy az ipari környezetben felmerülő műszaki problémák megoldására a tankönyvekből megszerzett elméleti tudás napjaink elvárásait és igényeit teljes körűen nem tudja kiszolgálni. A mai felgyorsult és pénzügyi szemléletű világban nemcsak a Megrendelő elvárásainak kell maximálisan megfelelni, hanem a Kivitelező munkaszervezési, gazdaságossági szempontjait is hasonló mértékben szem előtt kell tartani. Ezért elengedhetetlen a magas fokú elméleti szakmai tudás mellett a gyakorlatias, kivitelezés központú tervezői gondolkodásmód.

Fentiek miatt társaságunk alkalmazottainál és a szorosan együttműködő partnercégeink esetében kiemelt figyelmet fordítunk az alábbiakra:

  • rugalmas tervezői gondolkodásmód,
  • folyamatos kommunikáció Megrendelővel és Kivitelezővel,
  • költséghatékony műszaki megoldások alkalmazása,
  • adott feladatnak leginkább megfelelő tervtípus kiválasztása, „kivitelezőbarát” tervek készítése.

Természetesen társaságunk minden megrendelés esetén a ma érvényben levő szabványoknak és előírásoknak maximális mértékben eleget tevő terveket készít.

Marits János
okl. gépészmérnök
ügyvezető

Elérhetőségeink

Amennyiben személyesen szeretne egyeztetni, irodánk Balatonfüreden a Kazinczy Ferenc és Dicenty Dezső utca sarkán található.

További elérhetőségeink